FAQ TICKETVERKOOP INTO THE WOODS ADE WEEKENDER

We verwachten dat de vraag naar kaarten voor Into the Woods ADE Weekender net zoals het festival erg groot is. Door onderstaande vragen door te lezen ben je zo goed mogelijk voorbereid op de verkoop.

WAAR KAN IK KAARTEN KOPEN?

De kaarten koop je via www.intothewoodsade.nl

WANNEER START DE REGULIERE VERKOOP?

De reguliere verkoop start woensdag 9 augustus 20:17.

WELKE TICKET OPTIES ZIJN ER?

Zodra je in de bestelmodule zit heb je de keuze over 3 soorten tickets. Bedenk dus goed met je vrienden welk ticket jullie willen bemachtigen.
ITW ADE - Vrijdag
ITW ADE - Zaterdag
ITW ADE - Weekend (vrijdag & zaterdag)

VRIJDAG 20 OKTOBER TOEGANGSTICKET: € 36,50

Met dit ticket heb je toegang tot de vrijdag van Into the Woods ADE Weekender. Deze dag duurt van 12.00 - 23.00 uur.

ZATERDAG 21 OKTOBER TOEGANGSTICKET: € 36,50

Hiermee heb je toegang tot de zaterdag van het Into the Woods ADE Weekender. De openingstijden zijn gelijk aan de vrijdag: van 12.00 - 23.00 uur.

WEEKEND TICKET (VRIJDAG + ZATERDAG): € 73,-

Met dit ticket heb je beide dagen toegang tot Into the Woods ADE Weekender op de aangegeven openingstijden. Deze tickets zijn beperkt beschikbaar. LET OP: Dit ticket kan niet los gebruikt worden door twee verschillende mensen op de afzonderlijke dagen. Bij binnenkomst krijg je een uniek bandje waarmee je de volgende dag naar binnen kan. Dit bandje kan niet worden overgedragen.

HOEVEEL TICKETS KAN IK TEGELIJK KOPEN?

Er kunnen maximaal vier tickets per koper worden gekocht in de reguliere verkoop.

HOE WERKT HET TICKETVERKOOPPROCES?

Wanneer de kaartverkoop gestart is wordt er gevraagd om een of meer tickets te selecteren.
Als een ticket uitverkocht is kan hij niet meer geselecteerd worden.
Mocht er een wachtrij zijn dan wordt er duidelijk aangegeven dat je in de wachtrij zit.
Het kan 1 minuut duren voordat je in de rij geplaatst wordt. Er is 1 rij voor alle soorten tickets, je keuze maak je dus als je uit de wachtrij komt.
Als je door de wachtrij heen bent heb je 5 minuten de tijd om een ticket te selecteren en vervolgens 20 minuten de tijd voor het voldoen van een betaling. Lukt het niet binnen één van deze tijden, dan worden de tickets weer vrijgegeven.

HEEFT HET ZIN OM DE PAGINA TE REFRESHEN/F5’EN/⌘R’EN ALS IK IN DE WACHTRIJ ZIT?

Nee, dit heeft geen zin. De kans groot is dat je achterin de wachtrij geplaatst wordt. Doe dit dus vooral niet.

ALS IK IN DE WACHTRIJ ZIT, KAN IK DAN UITEINDELIJK MET ZEKERHEID EEN TICKET KOPEN?

Helaas kunnen wij deze garantie niet geven.

KAN HET DAT ER WEER KAARTEN VRIJKOMEN TERWIJL HET SYSTEEM AANGEEFT DAT HET IS UITVERKOCHT?

Wanneer een bezoeker door de wachtrij is gekomen komt hij/zij in het bestelscherm terecht.
Zodra er een aantal tickets is aangeklikt worden deze tickets gereserveerd. Vanaf dat moment heeft de bezoeker 5 minuten om de bestelling af te ronden. Het kan zijn dat het evenement is uitverkocht, maar dat er weer kaarten vrijkomen doordat andere bezoekers hun bestelling niet binnen 5 minuten afronden. Er is dus een kans dat je tickets kan kopen tot het moment dat wij communiceren dat het echt is uitverkocht.

WAT ZIJN DE BETAALMOGELIJKHEDEN?

Je kan betalen met iDeal, Mastercard, Visa, SOFORT uberweisung en Bancontact/MisterCash.

WAT IS DE MINIMUMLEEFTIJD OM INTO THE WOODS TE BEZOEKEN?

Op het moment dat ITW ADE plaatsvindt moet je minimaal 18 jaar zijn.

IK HEB TICKETS GEKOCHT, MAAR GEEN MAIL ONTVANGEN.

Check of het bedrag van je rekening is afgeschreven. Check daar ook of het bericht in je spammap zit. Zit het hier niet in? Neem dan contact op met Paylogic via [email protected]

IK HEB TICKETS GEKOCHT MAAR NOG NIET ONTVANGEN?

Je ontvangt je tickets nadat je ze hebt gepersonaliseerd. Voor elke kaart vragen we je de naam en het mailadres van de bezoeker in te vullen. Dit kan direct na het kopen van de tickets. Nadat dit is gebeurd ontvang je de gepersonaliseerde kaarten.

WAAROM MOETEN TICKETS GEPERSONALISEERD WORDEN?

De kaarten voor ITW ADE zijn erg gewild, wat het aantrekkelijk maakt voor zwarthandelaren. Door het personaliseren van kaarten wordt het lastiger om kaarten op te kopen en te verkopen voor woekerwinsten. Bij de entree van Into the Woods kan er om je ID worden gevraagd, dus zorg dat je deze meeneemt en de juiste naam op de kaart staat.

WANNEER MOETEN DE TICKETS GEPERSONALISEERD WORDEN?

De kaarten moeten voor donderdag 18 oktober 23.59 uur worden gepersonaliseerd. Weet je nog niet wie er meegaan? Dan kan je nog wachten met het personaliseren. Je ontvangt de kaarten nadat je dit hebt gedaan.

HOE KAN IK DE NAAM OP MIJN KAART VERANDEREN?

Mocht na het personaliseren blijken dat een andere vriend mee gaat, dan kan je de naam wijzigen via Ticket Transfer. Hiervoor wordt € 2,50 aan servicekosten gevraagd. Dat is om te ontmoedigen dat onze tickets massaal worden opgekocht, met als doel om door te verkopen. Een naam wijzigen kan tot donderdag 19 oktober, één dag voor Into the Woods ADE Weekender.

HOE KAN IK MIJN KAART DOORVERKOPEN?

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je niet meer naar het festival kan. De enige manier om je kaart door te verkopen is via TicketSwap. Bij TicketSwap wordt het verkochte ticket vervangen door een geheel nieuw ticket waardoor de koper zeker is van een geldig toegangsbewijs. De naam op het ticket wordt hierbij ook aangepast. De verkoopprijs mag maximaal 120% zijn, zodat commerciele handelaren buiten spel worden gezet.